Info

Att berätta om oss och det lag vi först skapade – mot det lag vi är och kan bli imorgon är två helt olika historier.

Vid starten 2015 hade vi många deltagare och inga ledare, men vi överlevde så gott vi kunde på allas engagemang och vilja att vara med.
Faktum är att vår nuvarande tränare kom och tittade på en träning och tackade nej – Direkt!

2016 var egentligen ett bra år i seriespelet och vi hade en placering i mitten av tabellen, vi hade två spelare i toppen av skytteligan. Tyvärr slutade säsongen med att vi blev uteslutna och två personer (tränare och spelare) blev avstängda av förbundet.

2017 innebar ny tränare och därför en helt ny utmaning – finns det spelare som vill vara med?
Det fanns spelare men det visade sig nu att halva lagets spelare från 2016 hade flyttat eller inte ville spela mer… varpå truppen inför seriestarten till stor del bestod av U-spelare, utan erfarenhet eller ens muskler nog att möta en större och tuffare spelare från både småland och Laholm.

Vi fick med oss ett gott resultat och faktiskt väldigt många ”nästan-matcher”, men när man under samma säsong måste mönstra totalt 35 spelare till match och där våra träningar endast bemannats av 10-15 spelare… ja då är det svårt.

Inför 2018 har vi rekryterat 5 nya spelare till laget samt en assisterande tränare vilket gör att vi fortsatt tror på laget!

Om du frågar vår tränare idag så säger han säkert… – Vi kommer vinna i år!

Möjligheterna finns och vi välkomnar ett nytt år av seriespel där vi äntligen kan vara förbereda och starka nog att vinna!